Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Gauračs oficiāli pievienojas "Liepājai"

© F64

"SMScredit.lv" Latvijas futbola Virslīgas čempionvienība "Liepāja" oficiāli parakstījusi līgumu līdz sezonas beigām ar 27 gadus veco uzbrucēju Edgaru Gauraču, informē kluba oficiālā mājaslapa.

Edgars Gauračs ir dzimis Rēzeknē un futbolista karjeru iesācis vietējā RSK "Dižvanagi" komandā. Karjeras laikā viņš ir spēlējis Itālijas klubā "Ascoli", Bukarestes "Rapid" (Rumānija), Tiraspoles "Sheriff" (Moldova), Krasnojarskas "Enisey", Maskavas "Torpedo" (abi - Krievija), "Aarau" (Šveice), kā arī Latvijā - "Ventspils" un Jūrmalas "Spartaka" rindās.

Gauračs ir aizvadījis 20 spēles Latvijas nacionālajā izlasē, gūstot piecus vārtus, trīs no tiem 2012. gada Baltijas kausa izcīņas spēlēs pret Lietuvu un Somiju. Tāpat viņš pārstāvējis dažāda vecuma jauniešu izlases. U21 izlases rindās viņš 12 spēlēs guva desmit vārtus.

"Esam gandarīti par Edgara pievienošanos komandai. Pirms sezonas bija pozīcijās, kuras vēlējāmies pastiprināt, esam veiksmīgi to izdarījuši un par 99% varam apgalvot, ka sastāva komplektācija ir noslēgusies." norādījis "Liepājas" kluba prezidents Māris Verpakovskis.

"Liepājas" futbolisti Ziemas kausa izcīņas turnīrā B grupā izcīnīja uzvaras visās trīs spēlēs, bet ceturtdien pusfinālā tiksies ar "Skonto" komandu.