Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Rudņevs tuvu līgumam ar Grieķijas klubu PAOK

© scanpix.ee

Latvijas futbola uzbrucējs Artjoms Rudņevs ir devies uz Grieķijas pilsētu Salonikiem, kur viesosies PAOK klubā, savā "Twitter" kontā apstiprināja sportista pārstāvētā komanda HSV. Vakarā grieķu mediji jau ziņo, ka Rudņevs ir izgājis medicīniskās pārbaudes Salonikos.

Iepriekšējā nedēļā Vācijas Bundeslīgas kluba HSV galvenais treneris Bruno Labadija paziņoja, ka vairs nerēķinās ar Latvijas futbolista Artjoma Rudņevapalīdzību. Viņa līgumā vēl ir atlicis viens gads, un, lai gan Rudņevs iepriekš bija izteicies, ka labprāt paliktu klubā līdz līguma beigām, Labadija norādīja, ka Latvijas futbolists var meklēt jaunu komandu.

Rudņeva nākamās darbavietas statuss medijos tika piedēvēts poļu komandām "Cracovia" un "Lech", kā arī Grieķijas PAOK. Lai gan sākotnēji izskanēja, ka pats uzbrucējs nevēlas pārcelties uz Grieķiju, šodien HSV sociālajos tīklos apliecināja, ka Rudņevs ir devies uz Salonikiem, lai gūtu iespaidu par PAOK klubu un, iespējams, pārrunātu līguma noslēgšanu.

Jāpiebilst, ka PAOK vienībā sporta direktora pienākumus pilda dānis Franks Arnesens, kurš strādāja HSV laikā, kad Rudņevs pievienojās Bundeslīgas komandai. Latvijas uzbrucējs HSV sastāvā aizvadīja trīs sezonas, uz pusgadu tika izīrēts citam Bundeslīgas klubam "Hannover 96" un kopumā Vācijas čempionātā izcēlās ar 17 vārtu guvumiem, lielāko daļu no tiem gūstot jau savā pirmajā sezonā.

Grieķijas medijs inpaok.com šovakar jau ziņo, ka Latvijas uzbrucējs veiksmīgi ir izgājis medicīniskās pārbaudes Saloniku klubā. PAOK tāpat gan atzīmēja, ka līgums ar Rudņevu vēl nav noslēgts, taču abas puses ir ļoti tuvu, lai panāktu vienošanos. Grieķi informē, ka galēja skaidrība šajā jautājumā varētu būt dienas vai divu laikā.

PAOK pašlaik veiksmīgi cīnās UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 3. kārtā. Pirmajā spēlē savā laukumā grieķi slovāku ''Trnava'' pieveica ar minimālo 1:0, bet 6. augustā paredzēta atbildes spēle Slovākijā. Iepriekšējā gadā Grieķijas Superlīgā PAOK ierindojās ceturtajā vietā. Jaunā sezona Grieķijā startēs 23. augustā, un PAOK uzņems ''Skoda Xanthi'' futbolistus.