Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Skvorcovs tomēr paliks Rīgas "Dinamo"

© F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" tomēr noslēgs līgumu ar uzbrucēju Gunāru Skvorcovu, bet ar aizsargu Ralfu Grīnbergu pārtraukts pārbaudes laika līgums.

KHL oficiālajā mājaslapā trešdien tika ziņots, ka pārbaudes laika līgums ar Skvorcovu ir pārtraukts, tomēr tas nenozīmē, ka viņš pametīs "Dinamo". Šodien kluba oficiālajā mājaslapā tiek ziņots, ka "Dinamo" pagarinājis līgumu ar uzbrucēju vēl uz vienu sezonu.

Skvorcovs rīdzinieku sastāvā aizvadīja iepriekšējās trīs KHL sezonas, regulārajā čempionātā izceļoties ar 118 spēlēs gūtiem septiņiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, bet Gagarina kausa izcīņā viņš piedalījies sešos mačos, pie rezultativitātes punktiem netiekot. Pirms tam uzbrucējs pārstāvēja "Liepājas metalurgu" un SK "LSPA/Rīga" komandas. Šajā pavasarī 25 gadus vecais Skvorcovs debitēja pasaules čempionātā, kur septiņās spēlēs nopelnīja četras soda minūtes un negatīvu lietderības koeficientu -3.

Tikmēr 19 gadus vecais Grīnbergs gatavošanos sezonai turpinās Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandas HK "Rīga" sastāvā, kur viņš ir pavadījis pēdējās divas sezonas. Kopumā MHL regulārajā čempionātā Grīnbergs aizvadījis 69 mačus, gūstot vienus vārtus un izdarot deviņas rezultatīvas piespēles, bet play-off spēlēs viņā kontā 13 mačos ir viena rezultatīva piespēle. Pagājušajā sezonā Grīnbergs debitēja "Dinamo" rindās, regulārajā čempionātā aizvadot astoņas spēles, kurās izcēlās ar sešām soda minūtēm. Tāpat pēdējos gados aizsargs ir piedalījies pasaules U18 un U20 čempionātos.

Šovakar, plkst. 18.30 Tukuma ledus hallē "Dinamo" hokejisti aizvadīs trešo pirmssezonas pārbaudes maču, tiekoties ar Novosibirskas "Sibir" komandu.