Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Gulbis "French Open" sāks pret kvalifikācijas veiksminieku

Piektdienas pusdienlaikā Parīzē notika gada otrā tenisa "Grand Slam" izloze. Pagājušā gada pusfinālists Ernests Gulbis "French Open" sāks ar maču pret kādu no kvalifikācijas uzvarētājiem.

Gulbim lieliska izloze

Kvalifikācijas turnīrs beidzas šodien, Gulbis sava pirmā pretinieka vārdu varētu uzzināt pēc 5-6 stundām. Uzreiz jāsaka, ka priekšsacīkstēs šogad ir daudz pārsteigumu, un kvalifikācijas finālu nespēja sasniegt neviens no Top 5 izsētajiem. Plašāk šeit.

Gulbis "French Open" spēlēs devīto reizi, un šis ir bez šaubām viņa labākais no četriem "Grand Slam" turnīriem, jo tieši Parīzē viņš spējis tikt līdz ceturtdaļfinālam (vai tālāk), to paveicot divreiz – 2008. gadā sasniegts ceturtdaļfināls, bet pērn izdevās tikt līdz pusfinālam, nopelnot 720 punktus, kas sekmēja neilgu uzkavēšanos ranga 10. vietā.

Gulbim ļoti labs variants arī 2. kārtā, jo tur pretī karjeras norietā esošais francūzis Nikolā Maū, kuram māls nav parocīgākais segums, vai vēl viens tenisists no kvalifikācijas. 3. kārtā Žils Simons, kuram pirms prestižā turnīra ir muguras savainojums (tā dēļ izstājās Nicā), bet 4. kārtā Stens Vavrinka...