Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Miķeli Rēdlihu Prāgā var nopirkt par 21 eiro

© Edijs Pālens

Latvijas hokeja fani ir tik izslavēti, ka tiem Prāgā ir sava viesnīca un mūzikas klubs un vietējie čehu ražotāji pat sākuši veidot slavenās lellītes "matrjoškas” ar Latviešu hokejistiem.

Kā zināms, latviešu hokeja fanu dedzība ir pamanīta arī ārzemēs un šogad uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu devies prāvs pulciņš Latvijas hokeja atbalstītāju. Vairāk kā 7000 fanu mitinās Prāgas viesnīcā A&O, kas apvieno hoteli un hosteli vienuviet. Viesnīcas viens tornis ir pilnībā atvēlēts latviešu hokeja faniem un  neformāli tiek dēvēts par Latviešu torni. Tāpat šogad, kā jau katru gadu čempionātā darbojas Četru baltu kreklu filiāle, kur Latvijas hokeja faniem dota iespēja baudīt alu un latviešu mūziku.

Tiesa, sociālajā tīklā facebook atrodamās bildes liecina, ka arī paši čehi sapratuši, cik liela ir Latvijas hokeja fanu dedzība, tādēļ piedāvā iegādāties Latvijas hokejistu formās veidotas „matrjoškas” . Cena par mūsu hokejistu lellītēm ir visai demokrātiska – tādu hokeja zvaigzni kā Miķeli Rēdlihu var iegādāties vien par 21 eiro un 50 centiem.