Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Krievijas futbolists iekļūst šausminošā auto avārijā

© www.sport.ru

Krievijas izlases un Krasnodaras "Kubaņ" futbolists Andrejs Ješenko, krietni pārsniedzot atļauto braukšanas ātrumu, piedzīvojis avāriju, kurā līdz nepazīšanai sadragāts sportistam piederošais superauto - Nissan GT-R. Pats A.Ješenko gan vērā ņemamus ievainojumus nav guvis.

Video materiālā skaidri redzams, kā futbolists traucas ar superauto, līdz vienā brīdī zaudē kontroli pār to un ietriecas betona elektrības stabā. Jāpiezīmē, ka pēc spēcīgās sadursmes elektrības stabs tika pamatīgi sabojāts. 

Jāpiezīmē, ka automašīnas ātrums bija tik liels, ka pēc sadursmes ar elektrības stabu, tas pēc inerces turpināja savu kustību un sadūrās ar vēl vienu stabu, līdz beidzot apstājās.

Avārijas rezultātā automašīna burtiski pārvērtās par "nevajadzīgu dzelžu kaudzi", bet pats futbolists no negadījuma ticis sveikā bez ievērojamiem ievainojumiem.

Kā pierādījums tam, ka sportists traucies ar ievērojami lielāku ātrumu, nekā atļauts, liecina spidometra rādītājs, kurš avārijas brīdī iestrēdzis pie atzīmes 170 kilometri stundā.

Jāpiezīmē, ka aculiecinieki stāsta, ka futbolists atradies stiprā alkohola reibumā, taču no medicīniskās palīdzības atteicies un notikuma vietu atstājis patstāvīgi.

 Avots: lifenews.ru