Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Latvijas izlases kandidātu loks sašaurinās; atskaitīti pieci hokejisti

© f64

Šodien kļuvis zināms, ka Latvijas hokeja izlases kandidātu rindas pametīs vairāki hokejisti – savainojumu dēļ uz Pasaule čempionātu Prāgā nedosies uzbrucēji Gints Meija un Edijs Brahmanis, tāpat no sastāva atskaitīti uzbrucēji Gunārs Skvorcovs, Edgars Kulda un vārtsargs Elvis Merzļikins.

Uzbrucējs Gints Meija potītes savainojumā iedzīvojās jau pirmajā mačā pret Norvēģiju, kad pēc sadursmes ar pretinieku ietriecās laukuma apmalē.

Ar aizdomām par potītes lūzumu sportists jau nākamajā dienā atgriezās Rīgā. Arī uzbrucējs Edijs Brahmanis jau bija izlaidis vairākus treniņus, jo žēlojās par sāpēm ceļgalā. Šobrīd kļuvis skairs, ka abi uzbrucēji šajā pavasarī izlasei nepalīdzēs.

Izlases galvenais treneris Aleksandrs Beļavskis šodien par darbu izlases treniņos pateiks uzbrucējiem Gunāram Skvorcovam un Edgaram Kuldam, kā arī vārtsargam Elvim Merzļikinam.

Pirms pasaules čempionāta pēdējās divas pārbaudes spēles Latvijas izlase aizvadīs "Arēnā Rīga" - 24. un 25. aprīlī mūsējos eksaminēs Slovākijas valstsvienība. 2015. gada pasaules čempionāts risināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā (1.-17.maijs). Prāgas grupā mūsu pretinieces būs Kanāda, Zviedrija, Čehija, Šveice, Francija, Vācija un Austrija. Pasaules čempionātā pirmā spēle Latvijas hokejistiem būs 1. maijā pret Kanādas valstsvienību.