Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

Broks Troters atgriežas Rīgas "Dinamo"

© f64

Kontinentālās hokeja līga apstiprinājusi maiņas darījumu, kura rezultātā Broks Troters turpinās savu hokejista karjeru Rīgas "Dinamo" komandā. Pret viņu Zagrebas "Medvescak" saņēmusi nākamā drafta ceturtās kārtas izvēli.

Zagrebas "Medvescak" jau vakar paziņoja, ka Broks Troters tās sastāvā vairs nespēlēs un pārcelsies uz citu KHL klubu, kurš gan netika nosaukts, līdz ar to izraisot minējumus par viņa turpmāko nākotni. Kā izrādījies, "Medvescak" bija risinājusi sarunas ar Rīgas "Dinamo" komandu par maiņas darījumu, kura rezultātā uzbrucējs atgriezīsies Rīgā apmaiņā pret nākamā gada KHL drafta izvēli.

Troters šajā sezonā "Medvescak" komandas rindās aizvadīja 16 spēles un sakrāja sešus punktus (1+5), bet iepriekšējās sezonās hokeju nespēlēja traumas dēļ. 27 gadus vecais kanādietis "Dinamo" rindas pārstāvēja arī 2010./11. gada sezonā, kad ar 49 spēlēs sakrātiem 26 punktiem (9+17) bija viens no rezultatīvākajiem, turklāt izcēlās arī izslēgšanas spēlēs (11 mačos 4+5).

Troters savulaik aizvadījis arī divas spēles Monreālas "Canadiens" sastāvā, bet daudz vairāk spēlējis AHL, kur dažādu klubu sastāvā 214 spēlēs guvis 173 punktus.

Rīgas "Dinamo", kura pagaidām ieņem priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē, apsteidzot vien Trotera bijušo komandu "Medvescak", savu nākamo spēli aizavdīs 22. decembrī viesos pret "Jokerit". Jāatgādina, ka otrdien atteikumu draftā tika ielikti četri "Dinamo" spēlētāji - Marcels Hosa, Edgars Masaļskis, Georgijs Pujacs un Pjotrs Ščastļivijs -, kurus kāda cita KHL komanda var pārņemt savā īpašumā nākamo 48 stundu laikā, proti, līdz šodienas pēcpusdienai. Ja tas nenotiek, viņi pievienojas "Dinamo" fārmklubam "Liepājai" Latvijas Virslīgā.