Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Bārtuļa treneris Nazarovs pēc spēles rupji nolamā žurnālistu

© ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas kluba Astanas "Barys" galvenais treneris Andrejs Nazarovs jau spēles sākumā par mešanu pretiniekam ar pudeli tika izraidīts līdz spēles beigām. Savukārt pēc mača, kurā Oskara Bārtuļa pārstāvētā komanda ar 2:3 zaudēja Kazaņas "Ak Bars", Nazarovs esot rupji pasūtījis Biznes Online žurnālistu.

- Andrej Viktorovič, varētu dabūt jūsu komentāru?

- Ej d**st [Пошёл на **й - no krievu valodas].

- Cik tas ir rupji.

- Divi vārdi – ej d**st!

Mēs to publicēsim?

- Tā arī uzrakstiet – ej d**st.

Laikraksta Sport-Express mājaslapā gan pieejams daudz pieklājīgāks Nazarova komentārs, kas pārpublicēts arī Astanas "Barys" mājaslapā. "Pirmām kārtām atzīmēšu mūsu 19 gadus veco jaunpienācēju [Rispajevu]," sacīja Nazarovs. "Grūtā situācijā, kad gandrīz puse "Barys" spēlētāju ir savainoti un komanda aizvadīja ceturto izbraukuma spēli astoņās dienās, viņš meta izaicinājumu atzītam meistaram un centās noteikt toni visai spēlei."

Jau vēstījām, ka tikai 19 gadus vecais "Barys" spēlētājs Damirs Rispajevs jau 13. sekundē izaicināja daudz pieredzējušāko un 13 gadus vecāko "Ak Bars" kausli Aleksandru Svitovu. Mājinieku uzbrucējam slidojot uz noraidīto soliņa, nervi neizturēja Nazarovam, kurš mēģināja izlauzties laukumā un meta Svitovam ar pudeli.

Nazarovs, kurš jau sezonas sākumā par nepieklājīgu žestu rādīšanu saņēma sešu spēļu diskvalifikāciju, tika izraidīts līdz spēles beigām. Oskars Bārtulis laukumā pavadīja 18 minūtes un 53 sekundes, izdarīja divus spēka paņēmienus un bloķēja vienu pretinieku metienu.