Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Holts: "Mana mīļākā komanda ir Rīgas "Dinamo", vēlos atgriezties"

© F64

Bijušais Rīgas "Dinamo" vārtsargs Kriss Holts (29) šosezon spēlē Itālijas klubā "Ritten". Amerikānis vēlas atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), un vislabākais variants būtu Latvijas galvaspilsētas klubs, kur viņš savulaik aizvadīja divas lieliskas sezonas.

Kriss Holts divas sezonas spēlēja Rīgas "Dinamo" (2010-2012), un piedalījās arī KHL Zvaigžņu spēlē (2012). Rīgā viņš ieguva daudz līdzjutēju un izcēlās arī ar muzicēšanu. Sekojošo sezonu viņš sāka Jekaterinburgas "Avtomobilist" rindās, bet pabeidza Doņeckas "Donbass" sastāvā. 2013-2014 sezonā amerikāņu vārtsargs nespēlēja.

"Man bija kontrakts ar "Donbass", taču pirmssezonas treniņnometnē guvu kājas traumu, tad atgriezos ASV, kur notika operācija. Pēc atveseļošanās gada beigās sāku meklēt klubu, taču pagājušo sezonu nācās izlaist," skaidro amerikānis, kurš tagad nokļuvis itāļu klubā. "Joprojām vēlos atgriezties KHL, šobrīd tas ir mans galvenais mērķis. Vēlos pierādīt, ka vēl arvien esmu labs, man ir teicama statistika. KHL - labākā līga Eiropā."

Atbildot uz jautājumu, kurā komandā viņš gribētu spēlēt, Kriss Holts saka sekojošo. "Mana mīļākā komanda ir Rīgas "Dinamo". Tur aizvadīju divas brīnišķīgas sezonas. Man patīk pilsēta, atmosfēra, līdzjutēji. Ja būs piedāvājums, "Ritten" mani palaidīs. Jūtu, ka esmu pelnījis spēlēt KHL."