Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

Daugavpils "Daugava" rokudzelžos

© f64

Vakar Daugavpilī likumsargi aizturējuši trīs Daugavpils "Daugavas" pārstāvjus - treneri Ivanu Tabanovu un spēlētājus Aleksandru Vlasovu un Jevgeņiju Kosmačovu, vēsta Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija.

Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija ir tāda, ka vakar Daugavpilī ieradušies "likumsargi no Rīgas" un vienlaicīgi veikuši reidus trīs vietās, tostarp Daugavpils "Daugavas" treniņā un kluba birojā. Aizturēti, rokudzelžos tika saslēgti un uz Rīgu aizvesti komandas galvenais treneris Ivans Tabanovs, komandas kapteinis Aleksandrs Vlasovs un komandas vicekapteinis Jevgeņijs Kosmačovs. Noprotams, ka iemesls ir aizdomas par sarunātajām spēlēm. Atgādinām, ka vasaras beigās tika rosināti Krimināllikuma grozījumi cīņai pret spēļu sarunāšanu.

Pārējos komandas spēlētājus neaizturēja, taču viņi tika pratināti - daži pat 40 minūšu garumā. Portāla rīcībā esošā informācija vēsta, ka tika uzdoti jautājumi par sarunātajām spēlēm, par to, kurš ir patiesais kluba prezidents, par to, kurš spēlētājiem maksā algas un tamlīdzīgi. Mikroblogu vietnē "Twitter" tiek rakstīts, ka savulaik no Latvijas futbola uz mūžu diskvalificētais Oļegs Gavrilovs esot piekodinājis viņa vārdu neminēt.

Minētās trīs aizturētās personas nebrīvē ir tiesības paturēt divas dienas - iespējams, jau rīt viņi tiks palaisti. Tāpat ir neoficiāla informācija, ka no Rīgas likumsargiem esot izskanējis, ka Daugavpils "Daugava" nav vienīgais klubs, kurā notiek reids. Iespējams, līdzīgs liktenis sagaidīs vēl 2-3 klubus.

Sportacentrs.com arī noskaidroja, ka drīzumā šai lietā varētu sekot oficiāls paziņojums - iespējams, no LFF. Sportacentrs.com sekos turpmākajai notikumu gaitas attīstībai un rīt piedāvās iesaistīto pušu komentārus.