Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Sports

Daugaviņam divas piespēles, "Dynamo" zaudē "bullīšos"

© Sportacentrs.com

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionātā spēlē šodien zaudējumu piedzīvoja Harija Vītoliņa vadītā Maskavas „Dynamo” komanda, kuru pārstāv latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Maskavas „Dynamo” hokejisti izbraukumā ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Novokuzņeckas „Metallurg” komandai. Kaspars Daugaviņš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm, 29. minūtē palīdzot samazināt rezultāta starpību (1:2), bet 49. minūtē – panākt neizšķirtu (2:2).

Daugaviņš laukumā pavadīja 17 minūtes un 14 sekundes, izdarīja četrus metienus, uzvarēja abos iemetienos, bloķēja vienu metienu un izpildīja vienu spēka paņēmienu, bet Mārtiņš Karsums 16 minūšu un 27 sekunžu laikā veica divus metienus, uzvarēja vienā no diviem iemetieniem, izdarīja vienu spēka paņēmienu un bloķēja vienu metienu, kā arī izkārtoja vienu vairākumu.

Šosezon KHL Daugaviņš 19 spēlēs ir guvis septiņus vārtus un izdarījis sešas rezultatīvas piespēles, bet Karsuma rēķinā 18 spēlēs ir divi gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Šovakar mačus aizvadīs arī Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas „Torpedo” komanda un Astanas „Barys”, kurā spēlē Oskars Bārtulis.