Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Sports

Gulbis: "Šodien ar plecu vairāk vai mazāk bija kārtībā"

© Scanpix

Latvijas vadošais tenisists Ernests Gulbis šodien Krievijas galvaspilsētā Maskavā notiekošajā Kremļa kausa izcīņā pārvarēja otro kārtu, ar 6:3 un 7:6(3) uzvarot spāni Danielu Himeno-Traveru.

"Man ļoti patīk apmeklēt Krieviju, lai gan pēdējos gados uz Maskavas turnīru nebraucu. Tas gan nebija ar tenisu saistītu iemeslu dēļ, bet gan tāpēc, ka nevarēju koncentrēties tikai turnīra vajadzībām. Man ļoti patīk šī pilsēta, tajā ir daudz kārdinājumu," pēc uzvaras atzina Ernests Gulbis.

"Sanktpēterburgā esmu spēlējis biežāk, taču arī tā ir bīstama pilsēta. Es mēdzu vienkārši ieslēgties numuriņā un nenācu ārā. Starp citu, arī vakar paliku viesnīcas istabā," sacīja Latvijas vadošais tenisists.

"Vēl kopš Āzijas tūres jūtu nelielu diskomfortu plecā. Šodien gan viss bija vairāk vai mazāk kārtībā," savu veselības stāvokli komentēja Gulbis. "Vai pretinieks man sagādāja grūtības? Nē, es taču uzvarēju. Ja viņš man būtu izrādījis lielu pretestību, es droši vien būtu zaudējis," pārliecināts bija Latvijas tenisa līderis.