Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

Kristaps Valters pievienosies Grieķijas "Panathinaikos"

© tedkolejlilersk.org.tr

Latvijas basketbolists Kristaps Valters ir vienojies par līgumu ar Grieķijas klubu "Panathinaikos", aizstājot savainoto amerikāni Demarkusu Nelsonu, šodien vēsta Grieķijas mediji, bet pats basketbolists paziņojis, ka jau rīt dosies uz Atēnām.

Jau vēstīts, ka „Barons kvartāls” komandas sastāvā pieteikti ir gan Kaspars Kambala, gan Kristaps Valters. Šodien Grieķijas medijos izskanējusi informācija, kas jau pāris dienas klīda arī basketbola kuluāros, ka Valters varētu pievienoties „Panathinaikos” klubam.

Valters sociālajā tīklā "Twitter" paziņojis saviem līdzjutējiem, ka diemžēl šovakar laukumā neizies, jo jau rīt dosies uz Grieķiju, lai pievienotos "Panathinaikos klubam". Grieķijas mediji vēsta, ka abas puses vienojušās par līguma nosacījumiem, tiesa, vēl nav zināms, uz cik ilgu laiku tas tiks noslēgts. "Panathinaikos" saspēles vadītāju meklēja Demarkusu Nelsona savainojuma dēļ, taču netiek izslēgta arī iespēja, ka Valters paliktu komandā līdz sezonas beigām. Nelsons traumas dēļ nespēlēs apmēram pusotru mēnesi.

"Panathinaikos" ir seškārtēja Eirolīgas čempione un pagājušajā sezonā iekļuva labāko astoņu komandu pulkā, kā arī 11 reizi pēdējos 12 gados kļuva par Grieķijas čempioni. Komandu trenē Duško Ivanovičs, un arī šosezon tā spēlēs Eirolīgā.

Savukārt "Barons kvartāls" komandas menedžeris Jānis Pormalis portālam "Sportacentrs.com" norādīja, ka komandas sastāvā šovakar būs Kaspars Kambala un Gatis Jahovičs. Vaicāts, kāda situācija ir ar Sandi Valteru, kurš arī trenējas kopā ar „Barons kvartāls” komandu, Pormalis bija izvairīgs. „Brīdī, kad ar mums bija Kristaps, vietu komandā Sandim īsti neredzējām. Šobrīd jautājums ir atklāts, domāsim un runāsim,” pauž Rīgas komandas pārstāvis.

Pirmo spēli jaunajā LBL sezonā „Barons kvartāls” komanda aizvadīs šovakar Mārupes SC zālē, kad pulksten 18.30 uzņems Latvijas Universitāti.