Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Sports

"Sabres" bez Girgensona bullīšos zaudē "Maple Leafs"

© scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) pirmssezonas pārbaudes spēlē Teda Nolana un Artūra Irbes trenētais Bufalo "Sabres" ar 2:3 pēcspēles metienos izbraukumā piekāpās Toronto "Maple Leafs". Latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons spēlei netika pieteikts.

Uzbrucēji Mihails Grigorenko un Nikolā Delorjē guva vārtus "Sabres" labā. Pēcspēles metienu sērijā no četriem "Sabres" mēģinājumiem precīzi bija Žoela Armijas un Grigorenko metieni, bet uzvaru svinēja Toronto komanda, kuras sastāvā izcēlās Džeimss van Rīmsdaiks, Nazems Kadri un Pīters Holands.

Bufalo vārtos stājās Andrejs Makarovs, kurš tika galā ar 27 no 29 "Maple Leafs" hokejistu metieniem, savukārt Toronto rindās 36 atvairītas ripas Džonatanam Bernjē. Nākamo maču Teda Nolana, Artūra Irbes un Zemgus Girgensona pārstāvētā komanda aizvadīs naktī uz 2. oktobri, kad uzņems Vašingtonas "Capitals".

Citā mačā Stenlija kausa īpašnieks "Kings" ar 4:2 izbraukumā uzvarēja Anaheimas "Ducks". Karaļu uzvaru pār principiālajiem Kalifornijas štata sāncenšiem nodrošināja Džefa Kārtera "hat-trick" nepilnās 16 minūtēs un Mārtina Džounsa 33 atvairītie metieni.