Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Ozoliņam piedāvāts kļūt par Nolana palīgu NHL

© f64

Latvijas hokeja izlases un Rīgas „Dinamo” kluba bijušajam kapteinim Sandim Ozoliņam, kurš maija beigās pielika punktu savai sportista karjerai, piedāvāts kļūt par Teda Nolana palīgu Nacionālās Hokeja līgas (NHL) komandā Bufalo „Sabres”.

 

Ozoliņš, kurš šobrīd atrodas kā pats to sauc „pārdomu procesā”, ko darīt tālāk atzīst, ka pēc karjeras beigšanas viņam piedāvāts kļūt gan par Latvijas izlases ģenerālmenedžeri, gan Teda Nolana palīgu Bufalo „Sabres” treneru komandā. „Atteicos gan no viena, gan otra. Katram no šiem atteikumiem bija savi apstākļi. Nolanam es atbildēju, ka šobrīd nejūtos tam gatavs. Neesmu drošs, vai šobrīd būtu gatavs atgriezties ASV, strādāt un dzīvot tur. Lipmana gadījumā viena pieredze man jau ir bijusi, mūsu savstarpējās attiecības un uzticības faktors nav tāds, kā bija toreiz, līdz ar to es arī pieņēmu tādu lēmumu,” atklāj Ozoliņš.

Kuluāros izskanējušās baumas, ka Ozoliņam piedāvāts kļūt par Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidentu, bijušais hokejists noliedz. „Pirmo reizi dzirdu. Kaut kādas baumas ir dzirdētas, taču nekas konkrēts,” īss ir Ozoliņš.