Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

Pļaviņš Latvijas čempionātā volejbolā startēs ar Toču

©

Šajā nedēļas nogalē Jūrmalā, Majoru pludmalē risināsies Latvijas čempionāta finālposms, kurā komandas cīnīsies ne tikai par organizatoru sarūpēto naudas balvu (kā tas ir ierastajos LČ posmos), bet arī valsts par čempionu titulu. Mārtiņš Pļaviņš šajā posmā startēs kopā ar Edgaru Toču, bet nākamnedēļ uz CEV Masters posmu Baku dosies kopā ar Haraldu Regžu.

Kā zināms, šo sezonu Pļaviņš nospēlēja kopā ar Aleksandru Soloveju, bet nu izskatās, ka šosezon abi kopā pēdējo maču jau aizvadījuši. Pagaidām vēl nav zināms, ko abi darīs gada beigās, kad tiks aizvadīti atlikušie Pasaules kausa Open turnīri.

Tikmēr skaidrs ir tas, ka Latvijas čempionāta finālposmā Pļaviņš spēlēs kopā ar Edgaru Toču, bet otrā pārinieks Rihards Finsters par čempionu titulu cīnīsies kopā ar Soloveju. Vienīgais „Mārtiņa Pļaviņa Sporta kluba” duets, kurš paliks nemainīgs Jūrmalas smiltīs, būs Haralds Regža un Armands Āboliņš. Abi kopā aizvadītajā nedēļas nogalē izcīnīja otro vietu CEV Satellite posmā, apliecinot, ka var spēlēt ļoti labi.

Tikmēr jau jaunnedēļ Pļaviņš kopā ar Regžu kopā mēģinās spēkus Masters turnīrā (pēc ranga spēcīgāks turnīrs par Satellite) Baku. Pagaidām vēl pāragri spriest par nākamo sezonu, taču, visticamāk, ne Regža, ne Točs nebūs Pļaviņa pārinieki jaunajā sezonā.