Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Sports

"Dinamo" uz pārbaudes laiku pievienojas čehu aizsargs Hrabals

© Jans Belejs

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" sastāvu papildinājis čehu aizsargs Jozefs Hrabals. 28 gadus vecais hokejists pievienojies komandai uz pārbaudes laiku.

28 gadus vecais Jozefs Hrabals pēdējos gados lielākoties pārstāvēja Triņecas "Ocelari" komandu. Iepriekšējā sezonā čehu aizsargs 37 spēlēs izcēlās ar 13 (2+11) punktiem, bet gadu iepriekš pabeidza sezonu ar 36 (9+27) punktiem 51 mačā. Jāpiebilst, ka aizvadītajā sezonā Hrabals astoņas spēles aizvadīja arī KHL klubā Novosibirskas "Sibir" (0+2).

Vsetinas hokeja audzēkni 2003.gada Nacionālās hokeja līgas drafta astotajā kārtā izraudzījās Edmontonas "Oilers" (248.numurs). Ziemeļamerikā Hrabals ir aizvadījis nepilnu vienu sezonu, aizvadot 17 spēles Amerikas Hokeja līgā (Springfīldas "Falcons" - 0+1) un astoņus mačus ECHL (Stoktonas "Thunder" - 0+4).

Čehu aizsargs savas karjeras laikā ir paguvis uzspēlēt arī zviedru "Modo" un krievu "Severstal" rindās. Hrabals savulaik tika iekļauts arī dažāda vecuma Čehijas izlasēs, tiesa, pēdējos gados nav ticis valstsvienības sastāvā.

Hrabals "Dinamo" pievienojās jau vakar. Pagaidām čehu aizsargs trenējas vienā pārī ar Kristapu Sotnieku, kura iepriekšējam pāriniekam Oskaram Cibuļskim šobrīd ir neliels savainojums.