Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Ķēniņam vārti un otrā uzvara Šveices finālsērijā

© http://www.zsclions.ch

Šveices čempionāta finālsērijā otro uzvaru divās spēlēs izcīnīja uzbrucējs Ronalds Ķēniņš un Cīrihes "Lions", kas ar 2:1 uzveica Klotenes "Flyers". Latvieša kontā pirmie "Lions" vārti.

NLA finālsērijā otro uzvaru divās spēlēs šovakar izcīnīja Latvijas hokeja izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētais klubs Cīrihes "Lions", kas ar 2:1 izbraukumā pārspēja Klotenes "Flyers" un sērijā līdz četrām uzvarām nonāca vadībā ar 2:0. Roku šodienas panākumā kārtīgi pielika arī Latvijas hokejists, kurš guva pirmos Cīrihes vārtus spēles 10.minūtē.

Tobrīd Ķēniņa mestā ripa izlīdzināja rezultātu – 1:1. Uzvaras vārtus trešā perioda vidū guva Raiens Kellers, kurš ar šo vārtu guvumu "play-off" rezultatīvāko spēlētāju saraksta augšgalā ir apsteidzis Ženēvas "Servette" uzbrucēju Kasparu Daugaviņu. Ķēniņa kontā šodien arī divi metieni pa vārtiem, divas soda minūtes un pozitīvs koeficients +1.

Sekmīgas spēles arī abu komandu vārtsargiem - Lukass Flūlers Cīrihes vārtos atvairīja 33 metienus, bet Martins Gerbers "Flyers" sastāvā neitralizēja 32 ripas. "Lions" un "Flyers" trešais mačs notiks parīt Cīrihes laukumā.