Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Sports

Biedriņam konstatēts pleca savainojums

© Scanpix

Vienīgajam Latvijas basketbolistam Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Andrim Biedriņam konstatēts kreisā pleca muskuļu cīpslas savainojums, līdz ar to sportists noteikti nepiedalīsies naktī uz otrdienu gaidāmajā Jūtas "Jazz" spēlē ar Detroitas "Pistons".

NBA Rietumu konferences klubs Jūtas "Jazz" ar sava "Twitter" konta starpniecību informēja, ka vienā no pēdējiem treniņiem savainojumu dēļ nav piedalījušies divi basketbolisti – Alekss Bērks (sastiepta kreisā potīte) un Andris Biedriņš (kreisā pleca muskuļu cīpslas savainojums). "Jazz" vēsta, ka abi sportisti izlaidīs nākamo Jūtas vienības maču, kas notiks naktī uz otrdienu.

"Jazz" ieņem 15. – pēdējo – vietu Rietumu konferencē, 70 spēlēs tiekot pie 23 uzvarām. Kopā ar vēl divām rietumu komandām – Sakramento "Kings" un Losandželosas "Lakers" – Jūta ir zaudējusi izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm.

27 gadus vecais centrs Biedriņš šajā sezonā ir piedalījies tikai sešās spēlēs, vidēji laukumā pavadot 7,5 minūtes, gūstot 0,5 punktus un izcīnot 2,8 atlēkušās bumbas. Pēdējo reizi latvietis bija laukumā pagājušā gada 16.decembra spēlē pret Maiami "Heat", pēc tam pārsvarā pavadot mačus uz rezervistu soliņa. Pēdējās spēlēs Biedriņš gan netika iekļauts arī pieteikumā, dodot iespēju citiem komandas spēlētājiem.