Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Sports

Artis Ābols: "Nevajadzētu kaunēties par izstāšanos"

© Romāns Kokšarovs

"Neveiksmīgais spēles sākums izšķīra iznākumu,"tā portālam sportacentrs.com pēc zaudējuma Doņeckas "Donbass" Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas septītajā spēlē sacīja Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

 

"Apsveicu "Donbass" ar uzvaru spēlē un sērijā un novēlu veiksmi turpmāk," ar atbilstošām pieklājības frāzēm preses konferenci sāka Artis Ābols. "Ja runājam par šo spēli, tad neveiksmīgais spēles sākums izšķīra iznākumu. Abus vārtus praktiski ielaidām mazākumā. Tālāk izlīdzinājām spēli, guvām vārtus, bet kļūdas trešajā trešdaļā mūsu zonā noveda pie trešās ielaistās ripas. To, ka "Donbass" māk aizsargāties, komanda parādīja jau regulārajā čempionātā."

"Ja runājam par sēriju kopumā, "Donbass" bija labāka sākumā. Mums izdevās salauzt sēriju un novest to līdz septītajai spēlei. Protams, būtu gribējies uzvarēt. Katrā ziņā nevajadzētu kaunēties par izstāšanos," sēriju rezumēja treneris.

"Vēlos apsveikt visus puišus un mūsu līdzjutējus ar uzvaru," priecīgs pēc mača bija "Donbass" galvenais treneris Andrejs Nazarovs. "No vēstures viedokļa - klubs otro gadu spēlē KHL, mums izdevās iekļūt izslēgšanas spēlēs un pārvarēt pirmo kārtu. Tikām līdz septītajai spēlei - runā, ka tas ir labākais, kas var būt "play-off" mačos. Godīgi sakot, bija nedaudz bail. "Dinamo" vārtsargs parādīja labu sniegumu pēdējos mačos. Iemetām divus svarīgus vārtus, un Jans Laco, var teikt, mājās laimīgi izglāba mūs. Manuprāt, sērija iznāca ļoti interesanta, iespaidīga. Neviena no komandām negribēja padoties, visi cīnījās līdz beigām. Kaut kur veiksme bija mūsu pusē."

Nazarovs vēl nezināja, vai otrās kārtas pirmās divas mājas spēles tiks aizvadītas Bratislavā, taču norādīja, ka tur spēlēt neesot ne vainas.