Atpakaļ uz nra.lv

Interesanti: Slavenības, kas ikdienā izvēlas braukt ar busiņu

tautaruna.lv 18.maijs 2018, 21:10
 
F64
Iedomājoties par to, ar kādiem auto brauc slavenības, mēs visbiežāk iztēlojamies ātras, ekskluzīvas sporta mašīnas vai džipus ar milzu degvielas patēriņu, kuru cena rakstāma ar daudzām nullēm. Tas, cik praktisks ir auto, paliek otrajā plānā. Taču slavenību vidū ir arī zvaigznes, kas izvēlas ergonomiju, praktiskumu un dara to ar stilu, dodot priekšroku… busiņam! Izrādās, ka daudzas slavenības, tostarp auto sportisti, brīvajā laikā labprāt brauc ar kemperi.

Ričards Hamonds (Richard Hammond), kuru esam raduši redzēt raidījumā “Gāzi grīdā!” (“Top Gear”) iznīcinot un apgāžot treilerus un citus auto, brīvajā laikā dodas izbraucienos ar savu Danbury kemperi, kurš turklāt ir metāliski rozā krāsā. Par savu auto Ričards Hamonds saka: “Šis kemperis perfekti un rāmi spēj braukt pat ar ātrumu 113 km/h. Esmu iemīlējis šo auto, lai gan tas nebija lēts risinājums, ar pilnu aprīkojumu tas izmaksāja 61 000 dolāru, taču tas ir to vērts - ar to var vest bērnus uz skolu, vai braukt iepirkties, un tas var kļūt arī par māju uz nedēļu.”

Slavenais pavārs Džeimijs Olivers (Jamie Oliver) tik ļoti iemīlējis Kombi dzīvesveidu, kas ļauj viņam gatavot ēdienu jebkurā vietā, ka ar VW kemperi pat bija devies ēdiena gatavošanas tūrē pa Itāliju.

Arī Pirmās formulas (F-1) pilots Džeisons Batons (Jenson Button) atpūtas brīžos mēdz pārvietoties T2 kemperī. Sacīkšu braucējs ir labi pazīstams ar savu mīlestību pret dažādiem Kombi modeļiem, viņa pieder 1956. un 1966. gada auto. Iespējams nākotnē mēs varētu redzēt kādu sacensību braucienu arī ar Kombi. “Man ir dzeltens McLaren, ko noteikti vēlētos daudzi, bet stilīgākā no manām mašīnām ir tieši VW kemperis - tas ir sarkans ar baltu, un, lai gan no ārpuses izskatās pēc standarta, esmu to papildinājis ar lielāku dzinēju,” stāsta Batons.

Arī grupa “One Direction”, kas labāk pazīstama jaunākajai paaudzei, dod priekšroku T2 Kombi kemperim, ar ko nereti dodas izbraucienos. Taujāti, kāpēc izvēlējušies šo auto, puiši atbild, ka, lai gan tas ir ikononisks un stilīgs kemperis, funkciju ziņā tas neatpaliek no jebkura mūsdienu auto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas