Atpakaļ uz nra.lv

Noskaties klipu, kura dēļ Kirkorovam grib atņemt ''tautas mākslinieka'' statusu

tautaruna.lv 7.maijs 2018, 14:55
 
Ekrānšāviņš
Aprīļa beigās Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs laida klajā savu jaunāko videoklipu, kurš ātri vien guvis skandalozu slavu.

Video dziesmai ''Цвет настроения синий'' tā saniknojis kādu Krievijas iedzīvotāju Antonu Tihonovu, kuram klips šķiet ''amorāls'', ka viņš portālā Change.org sācis vākt parakstus, lai Kirkorovam atņemtu ''tautas mākslinieka'' statusu.

Petīciju parakstījuši jau vairāk nekā pieci tūkstoši cilvēku.

Kirkorovs šajā klipā, kurš skatīts jau vairāk nekā 18 miljonus reižu, iejūtas jaunieša lomā, kurš piekopj izlaidīgu dzīvesveidu. ''Jaunietis'' tur daudz lieto alkoholu, rupji lamājas un izklaidējas skaļās ballītēs.

Tieši šī minētā uzvedība tik ļoti sadusmojusi krievus, kuri uzskata, ka tā uzvesties ''tautas māksliniekam'' nepiedien. Pat vairāk - klips, kā šķiet Tihonovam, šo ''amorālo'' uzvedību propagandējot un iedvesmojot alkoholu lietot arī nepilngadīgos.

Tiesa, ne visiem šķiet, ka Kirkorova jaunais darbs ir tik briesmīgs - cits Krievijas pilsonis, Andrejs Pankovs, sācis vākt parakstus pret minēto petīciju, t.i., petīcija pret petīciju...

Pats Kirkorovs gan par parakstu vācējiem nebēdā, izsakot gandarījumu, ka dziesma un klips atrodas Krievijas topu virsotnēs. Piedevām, mākslinieks paziņojis, ka video tiks uzņemta otrā daļa!

Jāatzīmē, ka videoklipā piedalās arī tādas kaimiņvalsts zvaigznes kā Olga Buzova, Timatijs, Grigorijs Ļepss, Nikolajs Baskovs, Ivans Urgants un citi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas