Atpakaļ uz nra.lv

Negaidīti izšķīries "Saimnieks meklē sievu" daudzsološais pāris; kas noticis?

Portāls nra.lv 9.janvāris 2018, 9:30
 
Ekrānšāviņš no video
Diemžēl izšķīries viens no šova "Saimnieks meklē sievu" daudzsološākajiem pāriem - Mārtiņš Līcis un Evita Pundure. Mārtiņš medijiem atklājis savu notikumu versiju.

"Starp mums ar Evitu viss ir beidzies. Pats pat īsti nezinu, kāpēc mums nekas nesanāca. Vienu brīdi bija ļoti labi, bet te pēkšņi ”čušs”. Droši vien vainojamas dažādas apstākļu sakritības - te viņai nebija laika satikties, te man," portālam "skaties.lv" stāsta Mārtiņš.

Vīrietis piebildis, ka viņam nedaudz bail atklāt sabiedrībai, ka ir izšķīries ar Evitu, jo tas vēl pastiprinās sieviešu interesi par viņu, kas pēc "Saimnieks meklē sievu" jau tā ir stipri pieaugusi.

"Vai mana sirds ir brīva? Es smejos, ka tā laikam nekad nevarēs būt brīva - kā ar vienu meiteni viss beidzas, nākamā ir klāt. Meitenes man raksta sociālajos tīklos, lai arī domā, ka esmu kopā ar Evitu - bail pat iedomāties, ka notiks tagad, kad pateikšu, ka neesmu," smejas Mārtiņš.

Šova bijušais dalībnieks atklājis, ka sociālajos tīklos atradis arī kādu īpašāku meiteni, taču pagaidām nevēlas par to sīkāk stāstīt.

Mārtiņš norāda, ka nenožēlo savu dalību šovā: "Nekādā gadījumā! Pēc šova mana dzīve pagriezusies tikai un vienīgi uz labo pusi! Meiteņu interese ir fenomenāla - kā aizeju uz klubu vai pat veikalu, mani atpazīst."

Avots: Skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas