Atpakaļ uz nra.lv

Mūziķis Valters Frīdenbergs Ziemassvētkus sagaidīs klīnikā Berlīnē

Portāls nra.lv 22.decembris 2017, 10:17
 
Ekrānšāviņš no video
Šī gada novembrī vēstījām, ka līdzcilvēku palīdzība nepieciešama mūziķim un TV raidījuma vadītājam Valteram Frīdenbergam, kuram atklāta diagnoze, kas, iespējams, biedētu ikvienu- vēzis. Pavisam īsā laika posmā izdevies savākt ārstēšanai nepieciešamos līdzekļus. Lai izārstētos no slimības, Valters 16.decembrī devies uz klīniku Vācijā.

Mūziķis Valters Frīdenbergs, kura vēža ārstēšanai ziedoti apjomīgi līdzekļi, Ziemassvētkus sagaidīs Berlīnē. Šaritē slimnīcas onkologi Vācijā turpina izmeklējumus un, iespējams, uzreiz sekos arī ārstēšanas kurss, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma". Valters atzīst, ka lielākā atšķirība starp to, kā notiek vēža ārstēšana Latvijā un Vācijā ir tā, ka Vācijā mediķi stāsta un skaidro pilnīgi visu, ko viņam dara. Un arī zāles tiks gatavotas, pamatojoties uz viņa analīžu rezultātiem.

Tiesa, izmeklējumi Valteram klīnikā Vācijā joprojām nav beigušies. "Tā saruna un skaidrība šeit ir lielāka, jo ārsti uzreiz izstāsta visu. Ierastās ķīmijterapijas zāles uz manu audzēju vairs neiedarbojas, tāpēc ir jāmeklē cita pieeja," norāda Valters.

Sarunā ar "Panorāmu" mūziķis arī norāda, ka šos Ziemassvētkus pavadīs slimnīcā Berlīnē, jo, iespējams, uzreiz pēc izmeklējumu veikšanas sāksies arī ārstēšana. Neskatoties uz to, ka šobrīd Valters atrodas Vācijā, viņš aktīvi seko arī līdzi notikumiem Latvijā.

Jau iepriekš vēstīts, ka Valters pirms došanās uz Vāciju Latvijā atteicies no jebkādām zālēm vai ķīmijterapijas, kas vēl vairāk sagrautu jau tā novājināto organismu.

Atgādinām, ka ziedojumu vākšana mūziķa atbalstam turpinās. Ikviens, kurš var palīdzēt, ziedot var šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas