Atpakaļ uz nra.lv

Valters Frīdenbergs šodien dodas uz Vāciju: Es ceru, ka drīz būšu vesels

Portāls nra.lv 14.decembris 2017, 10:21
 
Ekrānšāviņš no video
Latvijā pazīstamais dziedātājs un raidījumu vadītājs Valters Frīdenbergs šodien, 14. decembrī, dodas uz Vāciju, lai tur Šaritē klīnikā veiktu nepieciešamos izmeklējumus un, iespējams, arī turpinātu vēža ārstēšanu.

Intervijā ar "TVNET" mūziķis atzīst, ka šobrīd vēlme uzzināt, ko teiks mediķi un kāds būs turpmākais ārstēšanās plāns un cik liela iespēja izārstēties dominē pār bailēm un uztraukumu.

Frīdenbers stāsta, ka nekad nav baidījies un satraucies par atklāto slimību, jo uzskata, ka ir lietas, kas ar mums katru notiek.

"Mēs nejautājam, kāpēc saaukstējāmies, dabūjām iesnas un klepu, un vēzis arī ir slimība, tikai ar citām komplikācijām un ietekmi uz organismu. Tā ir saslimšana, kas vienkārši atnākusi pie manis, ar to šobrīd ir jācīnās, tāpēc nedomāju, kāpēc tas notika, bet ko darīt talāk," dziedātājs atklāj.

Valters stāsta, ka visu dzīvi darbojies, lai sniegtu prieku citiem, bet citādāk viņš nemaz neprot un arī negrib. Viņš vēlas atbraukt atpakaļ no Vācijas klīnikas vesels un turpināt kāpt uz skatuves, vadīt pasākumus un televīzijas raidījumu, jo tās ir lietas, kas Valteru piepilda ar labām sajūtām.

Ingrīda Punka

Lai varētu doties uz nepieciešamajiem izmeklējumiem un ārstēšanu Vācijas klīnikā, cilvēki ziedoja līdzekļus, un Valters Frīdenbergs joprojām nespēj noticēt, ka tas noticis tik ātri. "Ceru, ka saziedotā summa būs pietiekama, lai varētu teikt, ka esmu vesels. Varu teikt lielu paldies, taču ar to noteikti nepietiks," dziedātājs neslēpj savu pateicību.

Avots: apollo.tvnet.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:04

Jaunākās diskusijas