Atpakaļ uz nra.lv

Kivičs: Es latviešu politiķiem neticu

Portāls nra.lv 5.decembris 2017, 18:41
 
Edmunds Brencis/ F64 Photo Agency
2018.gada 6.oktobrī Latvijā notiks 13.Saeimas vēlēšanas. Kamēr politiķi vēl veido partiju sarakstus un spriež, kurš kandidēs, tikmēr mūziķis un raidījuma vadītājs Andris Kivičs atklāti pateicis, ko domā par politiku un politiķiem Latvijā.

Šīs nedēļas sākumā Andris Kivičs viesojās RīgaTV 24 raidījumā "Preses klubs", kur kopā ar Rīgas domes deputātu Nauru Puntuli un ekonomģeogrāfu Jāni Turlaju sprieda arī par politiku Latvijā. Andris neslēpa, ka katrās vēlēšanās dodas balsot, tomēr politiķiem netic.

Neilgi pēc raidījuma filmēšanas mūziķis arī sociālajā tīklā facebook publicējis šādu ierakstu: "Šie divi kungi man pilnā nopietnībā centās iestāstīt, ka pēc tam, kad mēs dodam politiķiem darbu viņus ievēlot un maksājam viņiem algu, maksājot nodokļus, vēl mūsu uzdevums,izrādās, ir arī ziedot savu personīgo laiku, lai pastāstītu viņiem ar to, kas tieši jādara pilsētā."

"Pārsteidza Nauris Puntulis, kurš, lai gan ir mākslinieks, ir iemācījies "spraust batonus" kā rūdīts politiķis.Piemēram par to, ka Austrālijā ir sods par neiešanu uz vēlēšanām.Salīdzināja Latviju ar Austrāliju. Pie tam Nauris nesaprot to,ka ļaut spriest par mūsu nodokļu naudu 100 cilvēku kopai, kurai uzticas tikai 14% sabiedrības ir reāli dīvaini, un daudzi izvēlas būt godīgi pret sevi un nepiedalīties šinī farsā, uzticās savām rokām, ģimenei,un savām pielāgošanās spējām jebkurai situācijai Latvijā," norāda Kivičs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas