Atpakaļ uz nra.lv

Neticamas lietas šķīra šova "Lauku sēta" pārīti

Portāls nra.lv 1.decembris 2017, 16:30
 
Pixabay
Pēc TV šova ”Lauku sēta” noslēguma kolēģu iedrošināts, skarbo stāstu par šova saldā pārīša šķiršanos atklāj arī šova varonis Intars Sarmulis, vēsta portāls skaties.lv.

Atklājās, ka Intars šova laikā uzsāka attiecības ar kolēģi Vitu Taubi, kas šoruden beidzās ar skandalozu šķiršanos, pēc kuras Vita neskopojās ar puiša virzienā raidītiem apvainojumiem. Vita arī ne ieradās uz šova noslēguma pasākumu.

Kā Skaties.lv ballītē atklāja citi ”Lauku sētas” dalībnieki, Vitas publiskās žēlabas par to, ka Intara dēļ viņa upurējusi biznesu un pārcēlusies uz Madonu, kur nu palikusi pavisam viena, esot tikai viena monētas puse.

Intars ilgi klusējis par patieso šķiršanās iemeslu, tomēr atklājis, ka viņam ar meiteni nav sakrituši morāles principi. Kā atklāj puisis, attiecībām punktu pielikusi Vitas pavēle Intaram izdarīt kādu nelikumīgu soli, kas it kā glābtu Vitas biznesu.

Puisis neslēpj, ka uz Madonu Vitu aizsaukusi ne jau mīla - meitene ar savu ”biznesu” Rīgā bijusi iekūlusies zināmās problēmās, tāpēc izlēmusi ”bēgt” uz Madonu.

Avots: skaties.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas