Atpakaļ uz nra.lv

Šī trīs bērnu mamma iedvesmo panākumiem

Portāls nra.lv 28.novembris 2017, 22:47
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Reuters/ SCANPIX
Skaistumkonkursa "Miss Bikini Ireland" finālā iekļuvusi trīs bērnu mamma no Latvijas, kura, lai iedvesmotu citas sievietes, dalās ar savu dzīvesstāstu.

Portāls "Baltic-ireland" vēsta, ka Žanna ir dzimusi Latvijā un savu bērnību pavadījusi bērnu namā. Viņa uzskata, ka ikviena sieviete ir pelnījusi būt skaista un laimīga.

"Bērnu namā mani neviens nemīlēja un nevienam es nebiju vajadzīga, es jutos pamesta un vientuļa," norāda skaistumkonkursa dalībniece.

2004.gadā Žanna ieradās Īrijā. Kā viņa pati norāda, tad viņa ir izcīnījusi savas cīņas dzīvē, un tagad ir laimīga mamma divām meitām un dēlam. Viņa savu mātes lomu apvieno ar nepilna laika darbu pārtikas veikalā, bet atrod arī laiku, lai vismaz 15 stundas darbotos vietējā sporta zālē.

Viņa arī uzsver, ka nekad nav par vēlu sākt strādāt katram ar sevi. "“Nekad nav par vēlu sākt strādāt, nekad nav par vēlu celt pašvērtējumu un būt kādam par paraugu."

"Būt par Miss Bikini finālisti un uzvarētāju man nozīmē visu - tas nav naudas vai popularitātes jautājums - tas ir atgādinājums katrai sievietei, kas viņa ir pelnījusi būt skaista, laimīga un pārliecināta, un nekad nav par vēlu, lai sāktu mīlēt sevi!" uzsver Žanna.

Avots: "Baltic-ireland"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas