Atpakaļ uz nra.lv

Skandalozais fotogrāfs Sokolovs sūkstās par iespējām atpūsties

Portāls nra.lv 22.novembris 2017, 7:13
 
Ekrānšāviņš no video
Kārtējo reizi savu viedokli par dzīvi Latvijā un notikumiem šeit publicējis fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

A.Sokolovs šoreiz sociālajā tīklā facebook publicējis savu viedokli par to, kur un kā tad Rīgā var atpūsties. "Latvijā apmēram 8 mēneši gadā ir auksts un pretīgs laiks. Bieži līst. Lielākai daļai cilvēku laiks atbrīvojas tikai vēlu vakarā. Es personīgi, esmu brīvs posmā no 21:00 līdz 24:00. Es gribu atpūsties, pavadīt laiku ar draudzeni un vienkārši pastaigāt. Kādi man ir varianti?"

Viņaprāt, gandrīz nekādi. "Restorāni pēc 21:00 jau gatavojas taisīties ciet, kino ir labs variants, bet 2x-3x menesī, ne biežāk. Pie tam kino nevar parunāt. Labāk, tad gribas aiziet uz kādu lielu tirdzniecības centru un tur lēnām staigāt pa veikaliem, bet piekrītiet, tas ir diezgan stulbs variants randiņam vai atpūtai pēc darba."

"Es redzu šādu risinājumu! Ideāli būtu kāds liels komplekss- daudz veikalu, viss zem jumta un silts, ka botāniskais dārzs, kur daudz taku un zaļumu, un kā zoodarzs, kur ir nelieli dzīvnieki voljeros, kurus var pavērot. Tāds liels komplekss, kur ir daudz vizuālās informācijas, un kurš nav orientēts tikai uz naudas tērēšanu, bet arī uz pasīvu laika pavadīšanu. Es domāju, tāda vieta būtu populāra."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas