Atpakaļ uz nra.lv

Seriāla "Ugunsgrēks" zvaigzne atklāti par ļoti grūtu savas dzīves posmu

Portāls nra.lv 18.oktobris 2017, 18:30
 
Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency
10.oktobrī visā pasaulē tika atzīmēta Pasaules garīgās veselības diena. Par ļoti grūtu periodu savā dzīvē sociālajā tīklā facebook pastāstījusi arī seriāla "Ugunsgrēks" zvaigzne, Luīzes lomas atveidotāja Madara Melne- Tomsone.
"Iespējams esat pamanījuši, ka pēdējā laikā dalos ar biedrības “Debesmanna” pasākuma “Tutepatās” reklāmu. Tā kā daudzi man ir prasījuši par ko tas pasākums būs, tad īsumā varu teikt - par pēcdzemdību depresiju un garīgo veselību kopumā. Bet, kā tas saistīts ar mani - lasi tālāk," sociālajā tīklā facebook raksta aktrise.

"Daži no jums zina, daži no jums nezina, bet tad, kad man piedzima meitiņa es iestigu pēcdzemdību depresijā. Tās nebija skaistas ciešanas, kā bieži labpatīk domāt, kad uznāk drūms garastāvoklis. Tās bija pretīgas, tumšas, baisas sajūtas un trauksme, kas pārņēma mani un kurās bija jānoraugās maniem tuvajiem. Šīs sajūtas nenovēlu nevienam. Tagad, varu priecīgi teikt, ka tas laiks manā dzīvē ir pagājis," norāda Madara.

Aktrise arī iesaka līdzcilvēkiem brīdī, kad kādam ir grūti būt blakus un nenosodīt, jo tad, kad depresija ir pa īstam, tad bāršana nepalīdzēs. "Un “saņemties” būs tikpat iespējams, kā ar prāta spēku apturēt rota vīrusu, saka aktrise.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:38

Jaunākās diskusijas