Atpakaļ uz nra.lv

Džeiks Džilenhols ilgojas pēc pārmaiņām privātajā dzīvē

Portāls nra.lv 4.oktobris 2017, 18:44
 
AFP / Scanpix
Džeiks Džilenhols, kurš pasaulē vadošo kinokritiķu vidū tiek uzskatīts par vienu no savas paaudzes labākajiem amerikāņu aktieriem, popularizējot savu jaunāko filmu “Stiprāks” (“Stronger”), intervijās atklāj aizvien personīgākus faktus par sevi.

Tā nesen sarunā ar ietekmīgo dzīvesstila žurnālu “People” aktieris atzina, ka, lai arī profesionāli ir sasniedzis augstas virsotnes, tomēr ļoti ilgojas piedzīvot skaistas pārmaiņas privātajā dzīvē.

“Vēlos vairāk sajust pieauguša cilvēka atbildību. Es ļoti vēlos nodibināt savu ģimeni,” atklājis Džeiks Džilenhols, kurš šobrīd ir brīvs vīrietis. 36 gadus vecais aktieris uzskata, ka sirsnīgās attiecības ar savas māsas Megijas Džilenholas divām meitām viņu tikai vēl vairāk pārliecina, ka beidzot ir gatavs tēva lomai.

Arī Džeika Džilenhola jaunākajā filmā “Stiprāks” (“Stronger”), kas šobrīd ir skatāma Latvijas kinoteātros, labākajās amerikāņu dokumentālo drāmu tradīcijās uzmanība tiek vērsta uz jauna vīrieša sapņiem, kas saistīti ar mīļoto sievieti un ģimenes dibināšanu.

Drāmas “Stiprāks” scenārijs ir balstīts uz patiesiem notikumiem. Tas vēsta par jaunu vīrieti Džefu Baumani, kurš 2013. gada Bostonas maratona teroraktā zaudēja abas kājas. Viņa stāsts aizkustināja miljoniem cilvēku visā pasaulē, savukārt žurnālisti Džefu padarīja teju par rokzvaigzni. Tā kā jaunā vīrieša ikdiena no traģēdijas brīža tika regulāri atspoguļota visdažādākajos medijos, viņš kļuva par iedvesmas avotu tiem ļaudīm, kuri meklēja spēku kā pārvarēt gan fiziskas, gan emocionālas sāpes. Taču tikai retais zināja, ko patiesībā pēc pārdzīvotajām šausmām no Džefa prasīja pārcilvēka loma, kurā viņu vēlējās redzēt apkārtējie.

Filma “Stiprāks” šobrīd tiek uzskatīta par vienu no reālākajām prestižās “Oskara” balvas pretendentēm un jau ar panākumiem tika izrādīta Toronto Starptautiskajā filmu festivālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:51

Jaunākās diskusijas