Atpakaļ uz nra.lv

Juveliera no Rīgas harisma ''X-Faktora'' atlasē sajūsminājusi ukraiņus

Portāls nra.lv 20.septembris 2017, 12:01
 
Ekrānšāviņš
Lai arī rīdzinieka Denisa Meļņika pamatnodarbošanās ir juvelieris, viņam sirdij ļoti tuva ir mūzika, ko viņš parādījis ukraiņu ''X-Faktors'' raidījumā.

Latviešu uzņēmējs ne tikai strādā ar dārglietām, bet arī tirgo ģitāras, tomēr pusaudžu gados dzimusī mīlestība pret mūziku nekad nav rimusies un tāpēc viņš nolēmis piedalīties ukraiņu ''X-Faktors'' astotajā sezonā.

Paraēli darbam, Deniss iepriekš spēlējis rokgrupā un pat izdevis albumus, tomēr tagad ar mūziku darbojas kā solo mākslinieks, kas izdevies pietiekoši veiksmīgi, lai gūtu uzmanību Ukrainā un saņemtu uzaicinājumu startēt minētajā šovā.

Meļņiks ļoti uztraucies pirms uzstāšanās, kur viņš izpildīja krievu mūziķa Grigorija Ļepsa dziesmu, kā rezultātā nakti pirms kastinga nav varējis aizmigt. Aizkulisēs viņa uztraukumu pilnībā novērsusi kāda meitene, kura ar sarunām psiholoģiski palīdz dalībniekiem atslābināties.

Rīdzinieks vēlējies dziedāt dziesmu ukraiņu valodā, tomēr pēdējā brīdī nācies to mainīt uz Ļepsu. Lai arī viens no žūrijas dalībniekiem Meļņiku neatbalstīja, citi viņu slavēja par radošumu un harizmu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas