Atpakaļ uz nra.lv

Artuss Kaimiņš lielās ar varoņdarbu- viņš Rīgas centrā noķēris zagli

Portāls nra.lv 29.augusts 2017, 11:25
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Pirmdienas vakarā Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš sociālajā tīklā facebook aprakstījis, kādu varoņdarbu viņam izdevies paveikt pašā Rīgas centrā.
"Stāvēju uz Tērbatas un Lāčplēša ielas stūra. Pēkšņi man garām aizskrien divi džeki un sieviete kliedzot aiz viņiem: Ķeriet zagli! Ķeriet zagli! Sieviete sagura, jo tas nav viņas darbs ķert zagļus. Man mirkļa doma, ko tagad darīt?! Un vispār vai darīt? Labāk gan vienmēr ir darīt nevis nedarīt un stāsts var sākties. Tālāk jau viss kā filmā."

facebook.com/ Artuss Kaimiņš

Viņš ielecis pirmajā automašīnā, kas gadījusies pa ceļam. Vadītājs deputātu sapratis un nekavējoties sācis pakaļdzīšanos. "Zagļi jau bija aizskrējuši līdz Elizabetes ielai un lēnām gāja. Izlecu ārā un viss turpinājās jau Vērmaņdārzā. Kad biju metra attālumā no galvenā vaininieka, tad soma tika iemesta man sejā. Otrs bēga uz otru pusi. Ar visu somu padusē centos noķert krāpnieku, bet arī es saguru un lecienā sasitu celi."

Beigās viss beidzies laimīgi. Nozagtā soma atgūta un atdota pārdevējām, kurām zaudējumi nu nebūs jāsedz no savas kabatas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:03

Jaunākās diskusijas