Atpakaļ uz nra.lv

Vēlies "parkoties" par velti? Rīgas domes deputāts atdošot savu stāvvietu caurlaidi

Portāls nra.lv 5.jūlijs 2017, 10:15
 
Facebook
Rīgas domes deputāts Māris Mičerevskis sociālajos tīklos izsludinājis savdabīgu konkursu, kura ietvaros kādam atdos savu pašvaldības autostāvvietu caurlaidi.

Māris Mičerevskis, kurš aizvadītajā mēnesī guva uzmanību, jo negaidīti kā Latvijas Reģionu apvienības un partijas "Latvijas attīstībai" apvienotā saraksta pēdējais numurs tika iebalsots Rīgas domes vēlēšanās, sociālajā tīklā "facebook" uzsācis savdabīgu konkursu.

To izsludinājis satīras projekts "Solona klubs", kuru veido tieši Mičerevskis, skaidrojot, ka viņi ''jau tuvā nākotnē gribētu redzēt Rīgu bez mašīnām vispār, vai lai tās brauc pazemē. Lai Rīga būtu klusa, zaļa, paredzēta kājāmgājējiem, riteņbraucējiem un elektrosabiedriskajam transportam'''.

''Tā kā viens no Solona kluba locekļiem, kā domes deputāts, ir dabūjis 21.gs. neierobežotu privilēģiju - novietot mašīnu jebkurā pašvaldības stāvvietā par velti, tad mēs esam nolēmuši šo atļauju atdot tautai. Tā ir derīga līdz 31. decembrim. Jāievieto automašīnai logā," rakstīts paziņojumā.

"Laimē haļavno autostāvvietu Rīgā, liec kur gribi. Par velti. Piesakies komentāros," lakoniskāk savu konkursu skaidro pats deputāts.

"Izlozes" noteikumi ir vienkārši - zem attiecīgā ieraksta esot komentārā jāieraksta savs vārds un uzvārds, kā arī jādalās ar to.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas