Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Portāls pietiek.com pārsteidzoši rupji apsaukā Vējoni par neizlēmību pret Putinu

© f64

Pēc atkārtotas pārvēlēšanas Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu ir apsveikuši daudzu valstu vadītāji, iekams Latvijas prezidents Raimonds Vējonis joprojām ietur mākslinieka cienīgu pauzi.

Apsveikumu Putinam nosūtījusi Igaunijas prezidente Kersti Kaljulaida, savukārt Lietuvas prezidente Daļa Grībauskaite lēmusi neapsveikt Putinu ar ievēlēšanu uz vēl vienu amata termiņu.

R. Vējonis Baltijas līderu saimē palicis visneizlēmīgākais, jo viņš vēl neesot izšķīries, vai apsveikt Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu ar pārvēlēšanu.

"Apsveikt vai neapsveikt ir katras valsts izšķiršanās. To valsts dara, pamatojoties uz starptautisko organizāciju atzinumiem par to, vai nav bijuši kādi pārkāpumi vēlēšanu procesā," skaidroja Vējonis.

Tikmēr pētnieciskās žurnālistikas portāls pietiek.com šādu Valsts Prezidenta neizlēmību komentē pārsteidzoši rupji, dēvējot R. Vējoni par ļerpatu, kurai "krāns stingrāks par mugurkaulu".

ekrānšāviņš

"Vējonis vēl domā, vai apsveikt Putinu ar uzvaru vēlēšanās." Un šī neizlēmīgā, gļēvā ļerpata, kurai krāns stingrāks par mugurkaulu, ir Latvijas bruņoto spēku virspavēlnieks, valsts galva un ka tik vēl ne."