Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Bērnudārzā Jelgavā ar četrus gadus vecu puisēnu notiek kas šausmīgs

© F64

Kāda četrus gadus veca puisēna mamma dalījusies nepatīkamā stāstā, kas noticis ar viņas bērnu vienā no Jelgavas bērnudārziem.

Lauras četrus gadus vecais dēlēns Dāvis jau kopš marta sākuma neapmeklē bērnudārzu, bet gan regulāri dodas pie ārstiem, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Mēneša pirmajā dienā Laura, kā ierasts, devusies uz bērnudārzu pakaļ savam jaunākajam dēlam. Liels bija viņas izbīlis, kad puisēns nācis pretī ar uzpampušu vaigu.

"Bērns teica, ka Jānītis viņam vaigā iedūris ar nazi. Skolotāja neko vairāk nevarēja pastāstīt, jo viņa notikušo neredzēja. Viena meitenīte savai mammai stāstījusi, ka bijušas arī asinis, taču skolotāja to noliedz," stāsta Laura.

Laura ir neizpratnē, kādēļ viņai par notikušo nekavējoties nav paziņots. Sekojot ārstu ieteikumiem, Dāvis muti skalojis ar kumelīšu uzlējumu, taču piektajā dienā pēc starpgadījuma vaigs tik ļoti uzpampa, ka bērnudārza pārstāvji zvanījuši mammai.

Mamma ar jaunāko dēlu devušies uz ārstniecības iestādēm Rīgā, kur konstatēts, ka vaigā sakrājies šķidrums, ko nāksies izsūknēt.

Bērnudārzā pastāstījuši, ka bērni esot strādājuši ar plastilīnu un tā griešanai izmantojuši plastmasas nazīti. Tieši ar to, iespējams, vaigs savainots.