Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Iedzīvotājs emocionāli vēršas pie deputātiem: Maitas jūs esat!

© F64

Deputātu dēļ Latvija zaudē savus iedzīvotājus, savukārt paši deputāti - ienākumus. Tā uzskata kāds Facebook lietotājs, kas atklāti vēršas pie tautas kalpiem.

Latvietis raksta, ka brauc prom no Latvijas pavisam, lai vairs nebūtu jāstrādā kā vergam, lai apmaksātu rēķinus.

"Adios, jūs..., kas sēž valdības krēslā .... Jūs paši saprotat, ko darāt !!?? Jūs zaudējat savus iedzīvotājus un ar to savus ienākumus.....jo vairāk mēs aizbrauksim, jo jums mazāk būs no kā zagt.....
Esmu pietiekami ceļojis un stradājis..... bet ar domu, ka atbraukšu uz LV un strādāšu normālu cilvēku dzīvi.... Man mēnesi kā vergam janostradā, lai samaksātu dzīvokli + komunālie maksājumi + ēšana + kredīti + vel kaut kas !? Idiotu bars jūs esat, nekas vairāk.... Šveice ir viena no bagātākajām valstīm pasaulē un viņi ir 8 cilveki, kas stradā saimē un mums LV ir 100 trekni vīri, un vinjiem vienmēr ir ko zagt .....Tagad mes braucam pa visam prom, un naudu, ko sūtisim uz LV, nebus caur LV kontu, tā kā VID arī var atslābt..... maitas jus esat...." teikts iedzīvotāja ierakstā Facebook.

Jāpiebilst, ka šis ieraksts Facebook guva lielu popularitāti - 16 stundu laikā ar to dalījušies vairāk nekā 7000 lietotāju, ierakstam ir vairāk nekā 35000 atzīmju "Patīk".