Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Rimšēviča bijusī sieva: Zinu, kas realizē "melno kampaņu" pret viņu

© F64

Latvijas Bankas prezidenta Ilmāra Rimšēviča bijusī sieva Līga, kas ir Latvijas Nacionālā teātra mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja, atbalsta viņu un tic, ka taisnība būs Ilmāra pusē, raksta izdevums "Privātā dzīve".

Runājot par atbalstu bijušajam vīram, Rimšēviča sieva un viņa trīs meitu māte saka, ka tas ir pašsaprotami. Pie tam pēc vairāk nekā 20 gadu darba sabiedriskajās attiecībās viņa esot skaidri redzējusi, kas notiek.

"Tā ir labi plānota klasiska melnā PR kampaņa. Tā kā Latvijas PR vide ir samērā šaura, diemžēl zinu, kas savu pasūtītāju uzdevumā to realizē. Esmu droša, ka šīs kampaņas primārais mērķis nemaz nav vēlme vai vajadzība iesēdināt Rimšēviču. Galvenais bija radīt starptautisku troksni. Domāju, ka paši pasūtītāji savā slāviskajā mentalitātē šo visu uztver un izbauda kā tādu hapeningu. Ar smīniņu vēro, kā KNAB un Latvijas amatpersonas nu tiks ar to galā. Šis savukārt vēlāk būs viņiem noderīgs fons plānotajai starptautiskajai tiesvedībai," pauda Latvijas Bankas prezidenta bijusī sieva.

Kopumā Rimšēviča saka, ka šis ģimenei ir ļoti smags periods un "nezinām, kas vēl būs jāsagaida, taču - lai kas arī būtu, mēs noteikti to izturēsim".