Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Pieķerts! Iespējams, Ķekavas novada amatprsona par iedzīvotāju naudu pērk degvielu

© F64

Ķekavas novada amatpersona, iespējams, ļaunprātīgi izmantojusi nodokļu maksātāju naudu, pērkot degvielu, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Pierādījumos - fotogrāfijās, kas, visticamāk, tapušas no video novērošanas kameru ierakstiem, redzams, kā pie kādas degvielas uzpildes stacijas sieviete spēkratā lej degvielu.

It kā jau nekā krimināla, ja vien nebūtu noskaidrots, ka kundze, maksājot par degvielu, izmanto degvielas karti, kura izsniegta Ķekavas novada domes priekšsēdētājas otrajam vietniekam Neilam Kalniņam.

Pašvaldībai ar domes deputātu ir noslēgts patapinājuma līgums par attiecīgā auto izmantošanu amatpersonas darba pienākumu veikšanai. Pagasta mājaslapā lasāms, ka uz šo brīdi Kalniņš no otrā vietnieka amata pildīšanas atbrīvots.

Iemesls - domes priekšsēdētāju neapmierina viņa darbs.

Līdz pat šim brīdim nav zināms, kādiem mērķiem visas trīs reizes, kad piefiksēts, ka karti izmanto sieviete, degviela izmantota.

”Es ļoti bieži automašīnu izmantoju kā biroju. Kamēr sēdēju un strādāju tajā, palūdzu, lai mana sieva ielej degvielu,” izteicās pats Kalniņš.