Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

"LIDO" veic ārkārtas pārbaudi pēc dīvainā atgadījuma atpūtas centra tualetē

© F64

Pēc tam, kad kāda atpūtas centra "LIDO" apmeklētāja pastāstīja par dīvaino skatu, kuru ieraudzīja vienā no atpūtas centra tualetēm, "LIDO" pārstāvji atklāj, ka veikuši ārkārtas pārbaudi.

Kā jau rakstīja nra.lv, kāda sieviete vārdā Lana portālā "sudzibas.lv" aprakstījusi ģimenes atpūtu centrā "Lido", tostarp, pieminot kādu dīvainu skatu atpūtas centra tualetē.

Viņa atklāj, ka bieži apmeklē "Lido" slidotavu un vienmēr apkalpošana no darbinieku puses ir bijusi ļoti laba, taču pēdējo reizi sievietei nācās saskarties ar savādāku, pēc viņas teiktā, dīvainu servisu.

"Ar vīru un bērniem samaksājām kasē par slidošanu, paņēmām savas slidas un gājām pārģērbties un devāmies slidot. Pēc kāda laika dēliņam savajadzējās uz WC. Vedu bērnu aiz rokas uz WC, bet durvis bija ciet gan iekšā, gan ārējā WC. Ar dēlu gaidījām pie ārējās WC aptuveni kādas 10 minūtes, pēkšņi atvērās durvis, un tad sekoja pavisam interesants skats. Darbinieks atvēra durvis, un pamanīju, ka vēl viens darbinieks sēž WC uz grīdas, smēķē un dala kārtis, otrs darbinieks mani noignorēja un apsēdās uz WC grīdas un abi darbinieki turpina spēlēt kārtis un smēķēt. Viennozīmīgi, biju sašutusi un nācās bērnam vilkt nost slidas un vest uz lielo ēdnīcu. Nesaprotu, kas tur notiek, tas nav normāli..." sašutusi bija sieviete.

"LIDO" pārstāvji portālam nra.lv atklājuši, ka pēc šī gadījuma veikuši ārkārtas pārbaudi.

"Paldies klientei par atsauksmi - mums ir ļoti nepatīkami dzirdēt par šo gadījumu, jo atbilstoši mūsu kvalitātes standartiem un uzņēmuma vērtībām šāda situācija nav pieļaujama. Veicot ārkārtas pārbaudi pēc sūdzības saņemšanas, iekšējo noteikumu pārkāpumi netika konstatēti. Lai mums būtu iespēja izzināt konkrētākus situācijas apstākļus, mēs būtu ļoti pateicīgi, ja kliente ar mums sazinātos, zvanot pa tālruni 26401041."