Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Elīna Maligina: Es neesmu ne pie kā vainīga, jo zinu, kas patiesībā notika

© Ingrīda Punka

15. decembrī notika pēkšņi 52 gadu vecumā mirušā uzņēmēja un miljonāra, viena no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem Valērija Maligina bēres. Žurnāls "Privātā dzīve" uzrunājis miljonāra atraitni Elīnu, kura atklāj sāpīgas detaļas.

Maligina, kura trīs miesassargu pavadībā ieradās baznīcā, lai noliktu pie mīļotā zārka sarkano rožu pušķi, atvadu ceremonijā ilgi neuzkavējās un drīz vien devās prom. Neviens neuzdrošinājās uzrunāt vai mierināt atraitni.

Elīna atklāj, ka attiecību ar Maligina ģimeni viņai vairs nav kopš mīļotā nāves. "Man ir neizsakāmi skumji, un es ārkārtīgi pārdzīvoju par to. Godīgi sakot, šī visa dēļ jūtos arī ne īpaši droši," dienu pēc bērēm žurnālam norādījusi Elīna. Atraitne nevienam nenovēl nonākt viņas vietā.

Instagram

Māksliniece stāsta, ka ne pie kā nav vainīga, jo zina, kas patiesībā notika, un izsaka cerību, ka arī Maligina ģimenes locekļi to zina.

Apbedīšanas ceremonijā Elīna arī stāvēja viena, jo viņai neviens nebija pateicis, kur jādodas: "Man neviens nepateica, kur jābūt... Taču no šīm emocijām bija tik smagi, ka es pat nezinu, vai fiziski spētu tur būt (...) Es gan kapos biju vēlāk. Zinu, kur Valērijs atdusas, un varēšu tur atnākt arī citreiz."

"Es varu pateikt tikai to, ka dzīves pēdējās dienās Valērijs bija laimīgs. Lai kā tas izskatījās no malas, lai ko rakstītu prese, es to skaidri zinu," saka Elīna.

Instagram/@elinamaligina_com

Jau iepriekš ziņots, ka uzņēmējam nav konstatētas vardarbīgas nāves pazīmes. Runā, ka tā bijusi sirds nepietiekamība.