Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Skandalozi

PALĪDZI: Autostāvvietā Rīgā pāris minūtēs no auto salona izzog vērtīgas lietas

Attēlam ilustratīva nozīme © F64

Artūrs kļuvis par ļoti veikla zagļa upuri. Ļaundaris pāris minūtēs paspēji nozagt svarīgus dokumentus un vērtīgas vīrieša mantas.

31. jūlijā no rīta devos uz veikalu "Depo "K.Ulmaņa gatvē 96, novietojot savu auto (attēlā redzamo busiņu) stāvvietā, izkāpu no tā, lai pārmītu dažus vārdus ar aizmugurē stāvošā auto saimnieku (bija grūtības noparkoties), tas aizņēma ~2min, logi protams tik svelmainā laikā palika vaļā un busiņu arī nenoslāpēju, atgriežoties automašīnā sapratu,ka pa atvērto pasažiera logu ir nozagtas manas mantas (plecu somiņa (vīrieša) un maks), apskatot tuvējo apkārtni "labdaris" vairs nebija redzams.

Protams neceru atgūt nozagto naudu (cerams esi kļuvis laimīgāks to man nozogot), bet ļoti ceru atgūt dokumentus uz ARTŪRA OŠKALNA vārda (automašīnu tehniskās pases, divu automašīnu atslēgas,vairākas durvju un garāžu atslēgas (saitīte ar aptuveni 20 atslēgām) personīgos dokumentus (vadītāja apliecību,kartes,kodu kalkulatoru utt).

Varbūt ir kaut kur izmestas kādā miskatē vai krūmos (domāju, ka pat mikrorajonos). Soma bija melna ādas "Armani" un maks melns ādas ar izšuvumiem.

Ja nav slinkums lūdzu padalies, varbūt pat kāds kaut ko ir manījis, bet uzreiz nepievērsis uzmanību notiekošajam, aptuvenais laiks no 10.40-11.00," raksta Artūrs.