Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Vairāki vecāki apsūdzējuši dziedātāju R. Kelly par meitu ievilkšanu "seksa kultā"

© Universal Music Group

Baisas apsūdzības izvirzītas pret slaveno R&B dziedātāju R. Kelly.

Kā liecina BuzzFeed ziņojums, jaunu sieviešu vecāki, kā arī viņam savulaik tuvu stāvošas personas, apgalvo, ka R. Kelly ne tikai esot izveidojis meiteņu harēmu, bet pilnībā kontrolē katru šo meiteņu dzīves aspektu.

Viņš šīm sievietēm aizliedz komunicēt ar saviem tuviniekiem, ieraksta katru dzimumaktu un fiziski soda viņas, ja tās pārkāpj kādu no viņa radikālajiem noteikumiem.

Ja liekas, ka tas izklausās pēc sava veida kulta, tad, kā apgalvo sievietes, kas izrāvušās no mūziķa ietekmes, tas tik tiešām tāds esot.

R. Kelly saucot šīs sievietes par savām "mazulītēm", bet viņām dziedātāju jāsauc par "papuci". Viņas bez atļaujas nedrīkst pamest viņa Čikāgas ierakstu studijas telpas vai savas istabas viņa "viesu namā", kuru mūziķis īrē netālu no savas savrupmājas Atlantā.

Kellijs nekavējoties atņemot viņām mobilos telefonus, aizliedzot kontaktēties ar ģimeni vai draugiem bez atļaujas. To viņas var darīt, ja viņš ļauj, caur telefoniem, ko viņš pats piešķirot.

Bet visus, bez izņēmuma, dzimumaktus, ko veic ar šīm sievietēm, viņš filmē un tad skatās kopā ar saviem vīriešu dzimuma draugiem.

Šīs sievietes viņš pievilinot ar solījumiem palīdzēt viņu potenciālajās mūzikas karjerās, pēc kā piespiež mainīt savu izskatu un bez maz viņām "izskalojot smadzenes".

Tā gan ne tuvu nav pirmā reize, kad R. Kelly nonāk šāda veida skandalozu baumu ielenkumā. Vistrakāk bija 2008.gadā, kad noplūda dzimumakta ieraksts ar viņu un nepilngadīgu sievieti. Tiesa dziedātāju atzina par nevainīgu apsūdzībās par bērnu pornogrāfiju.