Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Skandalozi

Lai pārmācītu bērnus, māte tos ieslēdz karstā mašīnā; mazuļi mirst

© NBC

Kāda māte Teksasas štatā ASV tiek apsūdzēta savu divu bērnu nonāvēšanā, atstājot tos sakarsušā automašīnā, vēsta "The Independent".

Sieviete atzinusi, ka bērnus ieslēgusi automašīnā, lai pārmācītu divgadīgo meitu, kura atteicās izkāpt no auto. Kopā ar māsu palika arī 16 mēnešus vecais brālītis. Bērnus vēlāk atrada mirušus.

Pēc policijas izmeklēšanas tika atklāts, ka automašīnas salonā temperatūra bija sasniegusi 35,5 grādus pēc Celsija.

NBC

Sākumā māte skaidroja varasiestādēm, ka bērni rotaļājušies mājas pagalmā un pēc brīža pazuduši. Māte skaidroja, ka bērni iekāpuši automašīnā un ieslēgušies. Lai glābtu viņus, viņa izsita auto stiklu.

Vēlāk 24 gadus vecā sieviete atzinās, ka atradusi bērnu spēlējoties automašīnā un likusi viņiem no tās izkāpt. Tā kā bērni atteicās izkāpt, viņa nolēmusi viņus ieslēgt, domājot, ka bērni izkļūs paši, kad to vēlēsies.

Māte devās iekštelpās, lai uzsmēķētu marihuānu. Pēc tam viņa aizmiga un pēc 2-3 stundu miega sieviete atklāja, ka bērni miruši.

Tāpat sievietes atzina, ka izsitusi automašīnas stiklu, lai izskatītos, ka viņa mēģināja mazos izglābt un notikušais izskatītos pēc nelaimes gadījuma.