Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Skandalozi

Rīgas centrā novelk bikses un atrāda savu mantību

© Ekrānuzņēmums no video/Rīgas pašvaldības policija

16.jūnija agrā rīta stundā Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci ievēroja kādu vīrieti, kurš Grēcinieku ielā novilka bikses un apkārtējiem atrādīja savu mantību. Uz notikuma vietu nosūtīta tuvāka Rīgas pašvaldības policijas ekipāža.

Sekojot videonovērošanas centra darbinieku norādēm, pārkāpējs ātri vien uzmeklēts. Vīrietis jau bija paspējis uzvilkt bikses atpakaļ. Vienlaikus pie likumsargiem pienāca kāds aculiecinieks, kurš apstiprināja, ka īsi pirms policistu ierašanās apturētais tūrists ar pliku pēcpusi skraidījis apkārt, vēsta Rīgas pašvaldības policija.

Pārrunu laikā pats vaininieks sākotnēji noliedza izdarīto, taču, policistiem norādot uz videonovērošanas kamerām, viņš atzinās. Savus rīcības motīvus viņš skaidroja ar vēlmi uzjautrināt draugus.

Pārkāpējam sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu, kas izpaužas kā necieņa pret sabiedrību vai nekaunīga rīcība, ignorējot vispārpieņemtās uzvedības normas. Vīrietim piemērots 250 eiro naudas sods, kuru viņš apmaksāja uz vietas.