Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Sieviete brīdina visus kaķu īpašniekus

© Ekrānuzņēmums/ imgur.com

Kāda sieviete, kura vēlējās palikt anonīma, sociālajos medijos ir izplatījusi brīdinājumu visiem kaķu īpašniekiem, lai viņi nepieļautu tādas pašas kļūdas, kādas pieļāva viņa, vēsta portāls "boredpanda.com".

Kādu dienu kaķa Ollija saimniece pamanīja, ka kaut kas nav kārtībā ar viņas mīluli. Sieviete aizveda Olliju pie vetārsta, kur viņam tika veikts rentgens un tajā atklājās, ka kaķa vēderā atrodas kaut kas ļoti dīvains un nesaprotams. Lai izglābtu Ollija dzīvību, vetārsti veica ļoti riskantu un dārgu operāciju, kuras laikā atklājās, ka kaķa vēderā atrodas vairākas matu gumijas.

Ekrānuzņēmums/ imgur.com

"Viņš bija apēdis tik daudz matu gumijas, ka tās nosprostoja viņa vēderu. Viņa zarnas bija bojātas tik ļoti, ka ārstiem nācās izgriezt nelielu daļu no tām," stāsta Olija saimniece. Viņa arī norāda, ka jutusies šausmīgi, jo apzinās, ka pie Ollija mokām ir vainojama viņa, jo kaķi kārtīgi nepieskatīja. "Es redzēju, ka viņš košļā manas matu gumijas, bet nekad neiedomājos, ka viņš tās arī ēd," atzīst Ollija saimniece. Viņa vēlas brīdināt citus kaķu īpašniekus, lai arī viņi nepieļautu šādu pašu kļūdu un neliktu ciest saviem mīluļiem.