Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Skandalozi

Amizanta zādzība Ropažos pārsteidz iedzīvotājus

© Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Diemžēl nereti gadās, ka manām, kas ir atstātas bez uzraudzības agri vai vēlu var "pieaugt kājas" un tās pazūd no saimnieka īpašuma. Tā pat ir arī gadījies Agnesei, no kuras īpašuma zagļi ir aizveduši mazmājiņu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Agneses īpašumā Ropažu novada ''Ūlupjos'', kur lēnām top sievietes ģimenes māja, ik pa laikam pazūd celtniecības materiāli un citas mantas. Lai pasargātu sevi no zagļiem, mantas tiek vai nu pamatīgi ieraktas zemē, vai visu laiku vadātas līdzi. Tomēr Agnesei nekad nebija ienācis prātā, ka zagļi varētu paņemt arī mazmājiņu.

"Mēs no palešu dēļiem ar bērniem kopā cēlām vienkāršu būdiņu - sirsniņmājiņu. Mēs viņu nepabeidzām un atstājām šeit bez durvīm. Un nākamajā dienā bija tā, ka zvana kaimiņš un saka, ka mūsu sirsniņmājiņa ir pazudusi. Mēs domājām, ka joks, jo kurš gan ņemtu sirsniņmājiņu," stāsta Agnese. Ar smaidu uz lūpām ģimene ieradās ''Ūlupjos'' lūkot, vai tiešām kaimiņam pieklibo humora izjūta. Liels bija pārsteigums, konstatējot, ka tik tiešām kāds puspabeigto tualeti aizstiepis.

Ekrānuzņēmums no video/ Degpunktā

Lai tualeti aizvestu prom, noteikti bija nepieciešama vairāku cilvēku iesaistīšanās. Šķiet, ka kādam tiešām bija iepatikusies Agneses ģimenes veidotā tualete, jo bija kārtīgi jānopūlas, lai to aizvestu prom. Agnesei visvairāk ir žēl bērnu, kuri ieguldīja savu darbu un centās, lai sirsniņmājiņa sanāktu glīta.