Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Pamatīgi aplaupīts Lauris Reiniks un viņa grupa

© Lauris Reiniks/Facebook

Latviešu dziedātājs Lauris Reiniks piedzīvojis nepatīkamus brīžus Francijas dienvidu pilsētā Marseļā, kurā mūziķis pabijis sakarā ar jaunās dziesmas "Es domāšu par tevi" videoklipa filmēšanu.

Žurnāls "Privātā Dzīve" raksta, ka mūziķis ar filmēšanas grupu bija devies uz Francijas dienvidiem, lai uzņemtu tikko prezentētās dziesmas "Es domāšu par tevi" videoklipu.

Pa Francijas dienvidiem filmēšanas grupa pārvietojās īrētā automašīnā. Jau autonomā latvieši tika brīdināti, ka automašīnā vērtīgas mantas nav ieteicams atstāt, jo uzdarbojas zagļi.

Mūziķis "Privātajai Dzīvei" atklājis, ka grupa automašīnu Marseļā novietojusi autostāvvietā netālu no galvenās promenādes, lai dotos pusdienās. "Kad atgriezāmies, sapratām, ka neesam kārtīgi aizvēruši automašīnas lūku! Drīz vien atklājies, ka divām dāmām pazudušas somiņas, nozagts mans fotoaparāts, operatoriem nolaupītas visas videokameru baterijas, bet grimmētājai - piederumu soma," izdevumam atklājis mūziķis.

Lai gan kameras automašīnā nebija atstātas, tomēr bez baterijām filmēt videoklipu nebija iespējams. Pagāja laiks, kamēr bija iespējams atrast jaunas.