Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Skandalozi

Izplatīts brīdinājums saistībā ar šaušalīgajiem notikumiem Berģos

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Andrius Ufartas/ f64 photo agency

Kās Berģu iedzīvotājs sociālajā medijā facebook ir izplatījis brīdinājumu citiem šī reģiona iedzīvotājiem par garnadžu bariņu, kas nakts melnumā aplaupīja vīrieša māju.

Magnuss Melnacis raksta:

Sveiki dārgie Berģinieki!
Gribu informēt,ka pagājušajā naktī,apciemoja divi nelūgti viesi!(sauksim par vietējiem zagļiem,zaglēniem)!

Esiet vērīgi,varbūt,ja Jums ir,kas pazudis/piaugušas käjas.. vērts meklēt šaja virziena.

Tātad,notikumu gaita,pulksten 03:00 sāka dikti riet suņi,pieejot pie loga secināju,ka jaunietis ,kaut ko palielu stiepj pa ielu un pēcāk atgriežas,sākumā gan baigi neiespringu un neieraudzīju,kas tas ir,bet atgriežoties,tik līdz pie sētas novietotajā busiņā sāka lukturīts spīdēt-viss bija skaidrs!(busā bija noliktas pāris nevajadzīgas lietas tajā skaitā arī dīvāns uz ārā sviešanu,bet fakts paliek tāds,ka tā tomēr ir mērķtiecīga ielaušanās un zagšana!)

Devos ārā,pirmais paņēma kājas pār pleciem uz ezermalu,pieminēšu,ka viss notiek gatiņa ielā!
Tālāk jau virzijos uz berģu ielu,kur ielas malā mētājās manis minētais dīvāns..un pa kraujas ielu jau ar divriteņu ķerru pretīm man dodas otrais personāžs un stellē manu dīvānu ķerrā!Bet pēc manas iejaukšanās un sitiena paņēma kājas pār pleciem..

Pirmo personāžu,skaidri nesaskatīju,bet otro jau atpazinu,kā vietējo,ja nemaldos Tad viens no Kraujas ielas iemītniekiem! Vārdā Edijs Šteinbergs.

Esiet vērīgi!
Piebildīšu,ka ja pareizi sklausiju tad šiverēja arī pa kaimiņu dārzu.Publicēju,jo Berģiniekiem jāzin savi varoņi,kā arī policijai tika paziņots,bet šobrīd tālākas darbības nav sekojušas.
Vainīgie droši var pieteikties,publiski atvainoties un savākt atstāto šmuci berģu/gatiņa/tadenavas/kraujas krustojumā!
Paši esat uzlikuši sev zīmi-zaglēni!
Bet pirmāmkārtām-Savāciet aiz sevis!

Ekrānuzņēmums no facebook